foto © Jerzy Kleszcz Intermedium
Właściciel Czeskiej Hospody w Poznaniu Michał Jaguszak zaprosił BCT do udziału podczas Noc Restauracji 2012 w Poznaniu 25-go maja 2012. BCT - Bohemian Cuisine Team będzie reprezentować Bohumír Vosáhlo, który będzie nadzorował specjalne menu, jego przygotowanie a także pozostanie do dyspozycji gości restauracji w kwestiach pytań dotyczących czeskiej kuchni. Specjalnie na ,,Tę Noc” wybrano menu składające się z:
- przystawki Bramboráčky
- zupy Kulajda
- dania głównego Moravský vrabec se zelím a kndedlíkem
- deseru Palačinka
Wszystko to tylko za 34 złotych!!! Oczywiście nie może zabraknąć dobrego piwa - Czeska Hospoda, jako jedyna w Poznaniu leje czeski niepasteryzowany Bernard z beczki. Serdecznie zapraszamy do Czeskiej Hospody przy ul. Żydowskiej w Poznaniu w piątek 25.05.!
Do zobaczenia
Zdjęcia z kursów i innych wydarzeń, przepisy kuchni czeskiej, nowości - to tylko mały przykład tego co znajdziesz na Facebooku.
Jak to było...? Byłeś na kursie i nie możesz sobie przypomnieć przepisu? Wybrane przepisy kuchni czeskiej oraz wideo z Kitchenbook.tv
© 2021 Czeska Kuchnia BCT
Portal internetowy czeskakuchnia.pl korzysta z plików cookie. Korzystając ze strony czeskakuchnia.pl wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami twojej przeglądarki.